Negeer navigatie
Uw vakantie, in Zeeland, op boerderijcamping
Klein rood, naar rechts kijkend en kukelend, haantje De Helenahoeve > Website > Disclaimer
NL - EN - DE
 

 

Disclaimer

Wij doen ons best om een mooie, kwalitatief goede website te maken. Regelmatig controleren we daarom of de website en dus ook deze pagina nog correct is. Helaas kan het gebeuren dat we achter de feiten aanlopen en dat de inhoud van de pagina niet correct of volledig is. Wij waarderen het als u ons hier op wijst!

Wij leveren de pagina zoals die is. Deze pagina is gebaseerd op bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid van deze bronnen kunnen we echter niet instaan. Met ander woorden: Wij geven geen garantie op de inhoud van de pagina.

Wij proberen zo goed mogelijk relevante verwijzingen op te nemen naar andere sites. Regelmatig controleren we of er geen "dead-links" zijn met Symbool voor extra schermBroken Links at a Glance. Wij zijn niet verantwoordelijk, laat staan aansprakelijk, voor de inhoud van de sites waar we naar verwijzen.

Wij kunnen de pagina ten alle tijden veranderen of opheffen. Wij streven er naar om zo goed mogelijk relevante informatie te bieden en proberen het aantal "Page not found's" te minimaliseren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van verandering of opheffing.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de pagina of met de onmogelijkheid de pagina te kunnen raadplegen.

 

Contact informatie boerderijcamping De Helenahoeve

 

Het vCard logo (een gestileerd adreskaartje met een duidelijke V erop)Import vCard De Helenahoeve
Familie Mangnus
Monique, Daniel, Mickey
Helenaweg 1
4521GR Biervliet
info@helenahoeve.nl
0115 481267

Heeft u klachten? Zeg het ons.
Bent u tevreden? Zeg het anderen (Twitter, Facebook, Google+, Zoover, Pinterest, LinkedIn, Tumblr).

Bekijk de beschikbaarheidReserveerGeef uw meningMail
Privacy - Disclaimer - Copyright

De QR code voor de website www.helenahoeve.nlhelenahoeve.nlBoerderijcamping de Helenahoeve
Jos en Monique Mangnus
Helenaweg 1
4521 GR Biervliet

0115 481267
- www.helenahoeve.nl