Negeer navigatie
Uw vakantie, in Zeeland, op boerderijcamping
Klein rood, naar rechts kijkend en kukelend, haantje De Helenahoeve > Camping > Het kampeerterrein
NL - EN - DE
 

 

Het kampeerterrein

Het eerste veld

Gras, een boom, twee caravans en een kinderbadje Een deel van het kampeerterrein Het eerste veld is circa een hectare groot. We hebben er vijftien ruime kampeerplaatsen. Het is gelegen op een door struiken omgeven oud weiland, vanwaar je uitzicht hebt op de landerijen met akkerbouwgewassen. We hebben een heel groot middenterrein waar geen caravans mogen staan, dus is er alle ruimte voor vertier.

U kunt een video (circa 3Mb) van het middenterrein van ons eerste veld bekijken op Symbool voor extra schermYou Tube. Daar vonden we ook Symbool voor extra schermeen oude video van het tweede veld. Het tweede veld ziet er nu heel anders uit. Bekijk dan ook eens Symbool voor extra schermdeze video van het tweede veld.

Nu we toch bezig zijn met video's. Bekijk ook eens deze Symbool voor extra schermLipdub. Een libdub is een filmpje dat in 1 keer goed moet zijn. Symbool voor extra schermTurnvereniging DIO heeft dit filmpje helemaal achter elkaar opgenomen op de Helenahoeve. 3x zelfs en de beste is het dus geworden.

Het tweede veld

Sinds de intrekking van de Wet op de Openluchttrecreatie (zie ook de pagina Boerencampings) mogen we er 25 kampeerplaatsen op na houden. Op ons eerste veld past dat niet. We hebben er dan ook sinds 2008 een tweede veld bij. Op dit veld hebben we 13 plaatsen.

Een overzicht van het tweede veld Het tweede veld Indien u wilt kunt u in voor- of naseizoen dit veldje afhuren voor groepen, zoals een

  1. caravanclub
  2. hondenvereniging
  3. familie reunie en dergelijk

Mail ons als u wilt weten wat er mogelijk is.

Op boerderijcamping de Helenahoeve kunt u her en der briefjes en dieren vinden. Natuurlijk is er een perfecte sanitaire voorziening, stroom bij de kampeerplaatsen en diverse voorzieningen.

 

Contact informatie boerderijcamping De Helenahoeve

 

Het vCard logo (een gestileerd adreskaartje met een duidelijke V erop)Import vCard De Helenahoeve
Familie Mangnus
Monique, Daniel, Mickey
Helenaweg 1
4521GR Biervliet
info@helenahoeve.nl
0115 481267

Heeft u klachten? Zeg het ons.
Bent u tevreden? Zeg het anderen (Twitter, Facebook, Google+, Zoover, Pinterest, LinkedIn, Tumblr).

Bekijk de beschikbaarheidReserveerGeef uw meningMail

De QR code voor de website www.helenahoeve.nlhelenahoeve.nlBoerderijcamping de Helenahoeve
Jos en Monique Mangnus
Helenaweg 1
4521 GR Biervliet

0115 481267
- www.helenahoeve.nl