Home > Boerencamping stacaravan

Stacaravan op boerencamping

Op onze boerencamping vindt u rust, ruime en luxe in onze heerlijke stacaravan. Geniet van alle voordelen van kamperen zonder dat u inlevert op comfort. Op boerderijcamping De Helenahoeve boekt u een stacaravan voor vier personen, voorzien van alle gemakken.

Helenahoeve

Toe aan een uitje om volledig tot rust te komen?

Kamperen op een boerencamping in een stacaravan

Op onze boerencamping in Biervliet, vlak bij Terneuzen, boekt u een stacaravan waar ook uw hond van harte welkom is. De caravan heeft twee slaapkamers, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Neem wel uw eigen dekbedhoezen, kussenslopen en onderlakens mee. Dit is namelijk niet inbegrepen bij de huurprijs. Boerderijcamping De Helenahoeve is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. We bieden voldoende speelgelegenheid. Ook de rustzoekers vinden hier wat ze zoeken op het tweede kampeerveld. Met de zee om de hoek en diverse Zeeuwse en Belgische steden op hooguit een uur rijden hoeft u zich hier niet te vervelen. We hebben diverse fietskaarten klaarliggen om Zeeland per fiets te ontdekken.

Boerderijcamping zeeland

Reserveer nu uw vakantieverblijf bij ons!

Heeft u al een idee welke periode u de stacaravan wilt boeken op onze boerencamping? Kijk dan online naar de beschikbaarheid. U kunt direct online reserveren of telefonisch uw plekje te claimen. Neem contact met ons op via +31115 481267.