Home > Boerencamping stacaravan

Stacaravan op boerencamping

Op onze boerencamping vindt u rust, ruimte en luxe in onze heerlijke stacaravan. Geniet van alle voordelen van kamperen zonder dat u inlevert op comfort. Op camping De Helenahoeve heeft u de keuze uit stacaravans voor vier personen, voorzien van alle gemakken.

Helenahoeve

Toe aan een uitje om volledig tot rust te komen?

Kamperen op onze gezellige boerencamping in een luxe stacaravan

Op onze boerencamping in Biervliet, vlak bij Terneuzen, boekt u een stacaravan waar ook uw hond van harte welkom is. De caravan heeft twee slaapkamers, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Neem wel uw eigen dekbedhoezen, kussenslopen en onderlakens mee. Dit is namelijk niet inbegrepen bij de huurprijs. Onze camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, en onze stacaravans zijn ook van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf met kinderen. We bieden voldoende speelgelegenheid. Ook de rustzoekers vinden hier wat ze zoeken op het tweede kampeerveld. Met de zee om de hoek, prachtige natuur én diverse Zeeuwse en Belgische steden op hooguit een uur rijden hoeft u zich hier niet te vervelen. We hebben diverse fietskaarten klaarliggen om Zeeland per fiets te ontdekken. Kortom, in de stacaravans op onze camping zult u altijd genieten van een heerlijke vakantie!

Boerderijcamping zeeland

Reserveer nu uw vakantieverblijf bij ons!

Heeft u al een idee welke periode u de stacaravan wilt boeken op onze boerencamping? Kijk dan online naar de beschikbaarheid van de stacaravans op onze camping nabij Oostbrug. U kunt direct online reserveren of telefonisch uw plekje te claimen op onze camping. Neem contact met ons op via +31115 481267.