Home > Boerencamping Zeeuws-Vlaanderen

Boerencamping in Zeeuws-Vlaanderen

De liefhebber van rust, ruimte en natuur is helemaal op zijn of haar plaats op onze boerencamping in Zeeuws-Vlaanderen. Boerderijcamping De Helenahoeve in Biervliet is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse uitstapjes zoals een bezoek aan Terneuzen, Gent of Antwerpen. Maar ook voor een fiets-, wandel- of strandvakantie bent u bij ons helemaal op de juiste plaats. 

Helenahoeve

Toe aan een uitje om volledig tot rust te komen?

Kom tot rust op onze camping in Zeeuws-Vlaanderen

Onze camping in Zeeuws-Vlaanderen is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en eenvoud in een landelijke sfeer.
Voor wie wat van de omgeving wil zien, is het strand om de hoek en zijn er
mogelijkheden voor bijzondere uitstapjes in de buurt. Denk aan een heerlijke wandeling of fietstocht langs de Westerschelde. Op en rondom de camping zijn diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Gezinnen zijn dus van harte welkom, eventueel samen met de hond! 

Boerderijcamping zeeland

Plaats eenvoudig uw reservering

Wij heten u graag van harte welkom op onze camping, gelegen aan de mooie kust van Zeeuws-Vlaanderen. Naast de kampeerplaatsen hebben wij ook een comfortabele stacaravan of ruime chalet beschikbaar. Wilt u een reservering plaatsen? Dit kan zowel online als telefonisch! Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze mooie camping in Zeeuws-Vlaanderen?