Home > Boerencamping Zeeuws-Vlaanderen

Boerencamping in Zeeuws-Vlaanderen

De liefhebber van rust, ruimte en natuur is helemaal op zijn of haar plaats op onze boerencamping nabij Breskens en Oostburg, in Zeeuws-Vlaanderen. Boerderijcamping De Helenahoeve in Biervliet is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse uitstapjes zoals een bezoek aan Terneuzen, Gent of Antwerpen. Maar ook voor een fiets-, wandel- of strandvakantie bent u bij ons helemaal op de juiste plaats.

Helenahoeve

Toe aan een uitje om volledig tot rust te komen?

Ontspannen op een boerencamping in Zeeuws-Vlaanderen

Wie houdt van rust en eenvoud in een landelijke sfeer zal volledig tot rust komen op onze kleine camping. We hebben ruim opgezette kampeerplaatsen verdeeld over twee velden, het hoofdveld met speelgelegenheden voor kinderen en het achterste veld speciaal voor mensen die rust willen. Wilt u nét wat meer luxe? We verhuren ook drie chalets en een stacaravan waarin u van extra comfort bent voorzien. Overal heeft u beschikking over net sanitair. Daarnaast is een uitstapje naar de zee zo gemaakt. Gaat de hond ook mee? Zolang de hond is aangelijnd, is uw trouwe viervoeter van harte welkom op onze boerderijcamping in Zeeuws-Vlaanderen.
Boerderijcamping zeeland

Ontdek wat er te doen is bij onze boerderijcamping

Onze boerderijcamping is geschikt voor jong en oud! U vindt op ons park namelijk een uitgebreid speelveld met een trampoline, schommels, een zandbak, een glijbaan én voldoende extra ruimte om te spelen. Daarnaast is er op onze camping een pingpongtafel aanwezig en hebben we een jeu de boules-baan: een spel wat leuk is voor iedere leeftijd! Ook is er een picknicktafel beschikbaar, mooi gelegen onder parasolbomen. Zo geniet u op met het hele gezien van een gezellige lunch onze boerencamping! Verder bent u zo op het strand, want onze camping ligt vlak bij de kust!

Boek online of telefonisch uw verblijf

Heeft u al een idee in welke periode u op onze boerencamping een stacaravan wilt huren in Zeeuws-Vlaanderen? Kijk dan online naar de beschikbaarheid bij onze boerderijcamping. U kunt direct online reserveren of telefonisch uw plekje claimen. Neem contact met ons op via +31115 481267.