Home > Camping Zeeuws-Vlaanderen kust

Camping in Zeeuws-Vlaanderen aan de kust

Camping De Helenahoeve in Zeeuws-Vlaanderen ligt aan de prachtige Zeeuwse kust. Wij bieden u het mooiste van de regio: een unieke combinatie van rust, ruimte en landelijke sfeer. Onze camping in Biervliet, vlak bij Terneuzen, ligt op een steenworp afstand van de kust in Zeeuws-Vlaanderen. Zee en strand zijn dus naast de deur!

Helenahoeve

Toe aan een uitje om volledig tot rust te komen?

Een strandvakantie op onze camping in Zeeuws-Vlaanderen, gelegen aan de kust

Onze camping in de natuur is eenvoudig maar goed verzorgd; alles wat u nodig heeft, bieden we aan. De Helenahoeve is uw persoonlijke oase van rust. We hebben een nette boerencamping met schoon sanitair. U bent hier welkom met uw eigen kampeermiddel, maar u heeft ook de mogelijkheid om een chalet of de stacaravan te huren. Wij zijn een camping in Zeeuws-Vlaanderen aan de kust waar niets doen mag, maar zeker niet hoeft. Waai uit op het strand, trek erop uit met de fiets of bezoek een van de Zeeuwse of Belgische steden op hooguit een uur rijafstand. Wij geven u graag tips voor uitstapjes in de omgeving!

Boerderijcamping zeeland

Bekijk online de beschikbaarheid voor uw vakantieperiode

Wij heten u van harte welkom op onze camping aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. We zijn een ideale camping voor gezinnen met kinderen en rustzoekers. Honden zijn, mits aangelijnd, ook van harte welkom. Heeft u al een idee welke periode u wil boeken? Kijk dan online naar de beschikbaarheid. Reserveer direct online of neem contact met ons op om uw plek te boeken. Bel hiervoor naar +31115 481267.