Home > Kamperen

Boerderijcamping “de Helenahoeve”

Kamperen –  Verhuur stacaravans en appartement

Wilt u zeker zijn van een plaats op onze Boerderijcamping? Reserveer dan hier!

Kamperen in Zeeuws-Vlaanderen

Kamperen in Zeeuws-Vlaanderen doet u natuurlijk bij De Helenahoeve in Biervliet, vlak bij Terneuzen. U kampeert al vanaf €16 in het laagseizoen. Het kampeerterrein bestaat uit twee kampeerveldjes. U bepaalt zelf welk veld het best bij u past. Er is gratis wifi op de camping beschikbaar.

Kamperen op het voorste veld van onze boerderij in Zeeuws-Vlaanderen

Gaat u kamperen op onze boerderijcamping in Zeeuws-Vlaanderen? Dan kunt u uw kampeermiddel op een van de twee kampeervelden plaatsen. Het hoofdveld is omgeven door laurierstruiken en hagen. Daarnaast staan er prachtige fruitbomen. Verder zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Een toiletgebouw en recreatieruimte
  • Drie stacaravans die worden verhuurd
  • Veertien kampeerplaatsen
  • Speelveld met een trampoline, schommels, zandbak, glijbaan en voldoende plaats om te spelen.
helenahoeve

Het toiletgebouw is recent  geheel vernieuwd. Het ziet er  fris en schoon uit. Zowel de dames- als de herenkant is voorzien van twee toiletten, twee douches en twee wastafel. De herenkant beschikt ook nog over een urinoir.

In de recreatieruimte is een keukengedeelte met aanrecht, koelkast, diepvries en magnetron. Ook is er een wasmachine, droger en centrifuge aanwezig om tegen betaling te gebruiken. Verder is er een televisie, gezellige zithoek en grote tafels om aan te eten. De tafeltennistafel, het voetbalspel en de kast met boeken, tijdschriften en strips maakt het een fijne plek om even tot rust te komen.

Het achterste veld van de camping is voor de rustzoekers die willen kamperen met een schitterend terras en uitzicht over de polder in Zeeuws-Vlaanderen. Hier bent u voorzien van:

  • Elf kampeerplaatsen
  • Terras met picknicktafel en parasol

Telefonisch of online uw kampeerplaats reserveren

Ook honden kunnen komen kamperen op onze kleine camping in Zeeuws-Vlaanderen. Wel vragen we u om ze altijd aangelijnd te hebben. Heeft u al een idee welke periode u wilt boeken om te kamperen op onze prachtige camping in Zeeuws-Vlaanderen? Bekijk de beschikbaarheid online. Reserveer direct of bel naar +31115 481267 om uw plekje op de camping te claimen.