Home > Kleine camping Zeeuws-Vlaanderen

Kleine camping in Zeeuws-Vlaanderen

U bent van harte welkom op onze kleine camping in Zeeuws-Vlaanderen. Een vakantie op De Helenahoeve staat garant voor optimale ontspanning. We bieden op onze camping in Zeeuws-Vlaanderen goed verzorgde kampeerplaatsen en schoon sanitair tegen een zeer betaalbare prijs. Er is voldoende speelgelegenheid voor kinderen en de hond mag, mits aangelijnd, ook mee.

Helenahoeve

Toe aan een uitje om volledig tot rust te komen?

Verblijf op een kleine camping in Zeeuws-Vlaanderen voor een zorgeloze vakantie

Onze kleine camping in de natuur van Zeeuws-Vlaanderen biedt rust en ruimte in een landelijke omgeving. De Helenahoeve is gelegen in Biervliet, een dorpje aan de Zeeuwse kust en op een steenworp afstand van Terneuzen. De camping is bijzonder geschikt voor rustzoekers en gezinnen. Met het strand om de hoek en enkele grote Zeeuwse en Belgische steden op slechts een uur rijden, is er voldoende te beleven voor wie op zoek is naar vertier buiten de camping. De omgeving van onze camping in Zeeland is ideaal om op de fiets te ontdekken. Bij de receptie van de camping zijn verschillende fietskaarten beschikbaar. U mag hier gerust gebruik van maken om de mooiste fietsroutes te gaan ontdekken.

Boerderijcamping zeeland

Reserveer uw plaats op onze kleine camping in Zeeuws-Vlaanderen

Naast twee velden met kampeerplaatsen kunt u bij ons ook een vakantie in een van de chalets, de stacaravan of het appartement boeken. Onze camping in Zeeland biedt u voldoende mogelijkheden om een mooie en ontspannen vakantie te beleven op kleine schaal. Heeft u al een idee welke periode u wil boeken? Kijk dan online naar de beschikbaarheid. U kunt direct online reserveren of telefonisch uw plekje claimen. Voor vragen of reserveringen zijn wij bereikbaar op +31115 481267 of via het contactformulier.